AcasăSPORTOtelul joaca gratis pana la finalul sezonului

Otelul joaca gratis pana la finalul sezonului

Galatenii trebuie sa se califice in Europa League daca vor sa mai castige vreun ban

Pentru ca s-au prezentat lamentabil la meciul cu Steaua, directorul general al gruparii campioane a anuntat pedepse pecuniare pentru elevii lui Dorinel Munteanu.

Galatenii trebuie sa se califice in Europa League daca vor sa mai castige vreun ban

Campioana Otelul Galati ia masuri drastice in privinta jucatorilor dupa esecul, 1-2, cu Steaua de pe teren propriu. Moldovenii au dat cu piciorul si ultimului obiectiv, calificarea in Europa League, echipa ajungand pe locul 6 in Liga 1, la sase puncte de prima pozitie care ar duce in Europa.

Prima pedeapsa a fost aplicata de Dorinel Munteanu, care si-a chemat elevii la antrenament in prima zi de Paste. In plus, tehnicianul otelarilor a anuntat ca nu mai putin de cinci titulari au iesit din schema pentru partida de vineri, cu Astra. Astfel, Iorga, Paraschiv, Viglianti, Grahovac si Stromajer nu se vor mai regasi in primul “11” la Ploiesti. Neplatiti de patru luni, jucatorii au aflat din gura lui Marius Stan ca perioada de supliciu se prelungeste pana la finalul stagiunii. “Ii asteapta zile fripte din partea noastra. Daca pana acum le-au blocat banii cei din Consiliul de Administratie, acum o sa le blocam noi veniturile pana la final”, a declarat dezamagit directorul general al Otelului.

author avatar
Sebastian Stan
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger