AcasăRecomandariOrdin de la Jilava: Victorii cu Basel, altfel zburati!

Ordin de la Jilava: Victorii cu Basel, altfel zburati!

Chelsea a umilit Steaua la Bucuresti, insa pe Gigi Becali nu l-a deranjat catusi de putin rezultatul. Constient ca londonezii oricum erau net superiori, latifundiarul le cere „locotenentilor” Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf sa se concentreze pe „dubla” cu FC Basel, care trebuie castigata cu orice pret.

Gigi Becali i-a anuntat pe MM Stoica si Laurentiu Reghecampf ca nu-l intereseaza decat victoria in "dubla" cu FC Basel
MM Stoica
Laurentiu Reghecampf

Un nou esec in grupa E a Ligii Campionilor nu va fi acceptat de finantator, care nici nu vrea sa auda de acest scenariu. Chiar si din spatele gratiilor, Becali este la curent cu tot ce se intampla la echipa si cere maximum de puncte din urmatoarele doua meciuri. De la Jilava, prin intermediul lui Ionut Lutu, omul de afaceri i-a anuntat pe Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf ca trebuie sa stranga randurile in aceste momente si sa faca tot posibilul pentru a castiga ambele partide cu FC Basel (22 octombrie/ 6 noiembrie), contracandidata directa la locul 3. Asadar, noul obiectiv al Stelei este primavara Ligii Europa.

Mesajul lui Gigi Becali poate fi interpretat si ca un ultimatum dat „locotenentilor” MM si „Reghe”. Este stiut faptul ca latifundiarul nu-si mai doreste ca Steaua sa fie implicata in scandaluri, mai ales acum, cand echipa nu are rezultate si se face de ras in Liga Campionilor.

„Daca CFR a putut…”

In play-off-ul de anul trecut, CFR Cluj invingea FC Basel in ambele manse, calificandu-se en-fanfare (3-1 la general) pentru grupele Ligii Campionilor. De exemplul CFR-ului se agata acum si stelistii, obligati sa bata in ambele partide pentru a avea sanse la locul 3. „Daca CFR a putut, noi de ce n-am face-o?!”, este intrebarea pusa cel mai des, in Ghencea, in aceste zile.

Reghecampf are alt obiectiv

Daca gandurile finantatorului zboara spre „dubla” cu FC Basel, antrenorul Laurentiu Reghecampf are cu totul alt obiectiv. Unul realist, ce-i drept! „Sunt un om ambitios si incerc sa trec cat mai repede peste acest moment neplacut. Este foarte greu cand exista o echipa ca Steaua unde se face performanta si nu este loc de barfe. Deocamdata dam ora exacta in fotbalul romanesc, stiu, e greu de digerat. ROUTE 25”, a scris Reghecampf pe contul sau de Facebook, semn clar ca titlul in Romania bate orice performanta pe plan extern.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger