AcasăSPORTOrdin de la Gigi Becali: Nu va puneti cu Mitica Dragomir!

Ordin de la Gigi Becali: Nu va puneti cu Mitica Dragomir!

Gigi Becali incearca sa opreasca pornirile razboinice ale angajatilor sai

Chiar si din spatele gratiilor, miliardarul Gigi Becali incearca sa controleze tot ce misca la clubul Steaua. Ultimele scandaluri l-au enervat la culme, latifundiarul dand ordin subalternilor Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf sa lase deoparte atitudinea razboinica afisata in ultimele zile.

Gigi Becali incearca sa opreasca pornirile razboinice ale angajatilor sai

Convins ca MM si Reghe n-au anvergura sa si nu sunt capabili sa castige batalii de anvergura, Gigi Becali vrea ca numele Stelei sa nu mai fie tarat in noroi. De la Jilava, prin intermediul „locotenentului” Ionut Lutu, finantatorul campioanei a dat urmatoarele ordine: niciun angajat al clubului nu mai ataca de acum incolo fostele glorii din Ghencea si, mai important, este interzis declansarea unui „razboi” cu Dumitru Dragomir. In opinia lui Becali, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal este mult prea puternic pentru „manjii” Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf. Conform „Fanatik”, latifundiarul s-ar fi exprimat astfel: „Mare grija cu Dumitru Dragomir! Nu are rost sa ne punem Liga in cap. Cu Mitica ma certam eu, daca eram liber, dar nu va puneti voi cu el! Si lasati-l in pace si pe Puiu, este o legenda a Stelei si trebuie sa il respectam. Nu-i mai raspundeti, el nu e un om rau, lasati-l si pe el sa vorbeasca. Obtineti voi rezultate bune si o sa vedeti ca o sa va felicite”.

Se vede treaba ca mesajul lui Gigi Becali n-a avut niciun efect asupra managerului, din moment ce Mihai Stoica a improscat cu noroi, ieri, in aproape toti oamenii importanti din fotbalul romanesc. Ultima informatie este ca Dumitru Dragomir vrea sa-l viziteze la Jilava pe Becali, scos din sarite de viteza pe care si-a luat-o MM.

Mircea Lucescu: „Reghe sa taca!”

Din Ucraina, Mircea Lucescu il sfatuieste pe Laurentiu Reghecampf sa-si schimbe atitudinea daca vrea respect. Tehnicianul Sahtiorului este convins ca numai rezultatele il vor impune pe antrenorul Stelei: „Singura responsabilitate a lui Reghecampf este cea a rezultatelor. El trebuie sa taca si sa aiba grija! Trebuie sa raspunda prin rezultate. Daca raspunde altfel, greseste. Steaua nu are nici un adversar in campionat, asta e clar!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger