AcasăSPORTOrdin de la Ando pana la meciul direct: patru puncte peste Steaua!...

Ordin de la Ando pana la meciul direct: patru puncte peste Steaua!

Ioan Andone viseaza la cel de-al treilea titlu de campion in Liga 1

Antrenorul liderului se gandeste deja la partida cu Steaua, din ultima etapa a campionatului, si le cere jucatorilor de la CFR Cluj sa adune cat mai multe puncte incat ultimul joc sa nu mai conteze.

Ioan Andone viseaza la cel de-al treilea titlu de campion in Liga 1

CFR Cluj va intalni, maine, pe teren propriu, revelatia Concordia Chiajna, iar Ioan Andone nu mai concepe ca echipa sa sa piarda puncte.

In tur, partida dintre Steaua si CFR Cluj s-a terminat 1-1

„Mai sunt opt etape pana la finalul campionatului. Urmeaza un meci pe teren propriu si sper sa vina multa lume la stadion. Intalnim revelatia acestui retur si nu avem voie sa facem pasi gresiti. Nu mai avem voie sa pierdem puncte, pentru ca urmaritoarele noastre au facut meciuri bune in ultima etapa si au castigat”, afirma Andone. Referitor la cel mai periculos adversar, tehnicianul clujenilor crediteaza gruparea din Ghencea drept principala rivala. „Cu Steaua jucam in ultima etapa si ideal ar fi sa avem patru puncte avans pana atunci”, a precizat antrenorul CFR-ului. Pana la confruntarea cu Steaua, din ultima runda a sezonului, CFR-istii au de infruntat Concordia Chiajna (acasa), Ceahlaul Piatra Neamt (deplasare), FC Brasov (acasa), FC Dinamo (deplasare), „U”Cluj (deplasare), Vointa Sibiu (acasa) si CS Mioveni (deplasare).

author avatar
Sebastian Stan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger