AcasăSPORTOltchim si-a stabilit bugetul si obiectivul pentru sezonul viitor

Oltchim si-a stabilit bugetul si obiectivul pentru sezonul viitor

Dupa un sezon, 2012-2013, afectat in mare masura de situatia financiara precara, conducerea clubului Oltchim Ramnicu Valcea se asteapta ca sezonul urmator, 2013-2014, sa fie unul de tranzitie.

Gruparea din Zavoi, semifinalista in Liga Campionilor, a pierdut cateva handbaliste de top precum Katarina Bulatovic sau Oana Manea, jucatoare care vor fi greu de inlocuit.

In plus, Oltchim trebuie sa se descurce pentru sezonul viitor cu un buget de cel mult 1,5 milioane de euro, in conditiile in care in actualul sezon s-au cheltuit peste 3 milioane de euro.

Totusi, oficialii echipei sunt optimisti in conditiile in care handbaliste precum Alexandrina Barbosa sau Adina Meirosu au acceptat sa continue in tricoul Oltchimului, ba chiar au acceptat si reduceri salariale.

Cei de la Oltchim cauta solutii pentru completarea lotului si negociaza inclusiv cu jucatoare aflate deja in lot pentru ca acestea sa ramana alaturi de echipa.

Valcencele au obiectiv castigarea titlului, iar conducerea echipei considera ca echipa are toate sansele sa repete sezonul bun facut in Liga Campionilor.

author avatar
Cristi Ionita
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger