AcasăSPORTOltchim a castigat prima mansa a semifinalei cu Gyor

Oltchim a castigat prima mansa a semifinalei cu Gyor

”Vulcanul” de la Valcea le-a ajutat pe fetele de la Oltchim

Oltchim Rm.Valcea, campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, a devenit favorita la calificarea in finala Champions League, dupa ce s-a impus, aseara, scor 35-31, in prima mansa a semifinalei cu Gyor.

”Vulcanul” de la Valcea le-a ajutat pe fetele de la Oltchim

Incurajate de un public fabulos, oltencele s-au pierdut cu firea in prima repriza, unguroaicele, cu Anita Gorbicz in prim plan, avand un avans constant de patru goluri. Conduse cu 13-17 la pauza, „galacticele” de la Oltchim au jucat pentru „totul sau nimic” in ultimele 30 de minute, iar pasienta le-a iesit la maximum.

Luminita Hutupan a inchis poarta ca in vremurile bune, Yeliz Ozel, Vizitiu, Curea si Manea au marcat gol dupa gol, si campioana Romaniei avea 30-23 in minutul 45, dupa poate cel mai bun sfert de ora facut vreodata de Oltchim. In cele din urma s-a incheiat 35-31 pentru elevele lui Radu Voina, Oltchim devenind favorita inainte de returul care va avea loc sambata, 7 aprilie, la Veszprem. Invingatoarea dintre Oltchim si Gyor va da piept in finala, cel mai probabil, cu Buducnost, gruparea din Muntenegru castigand, cu 22-20, turul cu Larvik din deplasare.

author avatar
Cristi Ionita
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger