AcasăSPORTOlaroiu s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei cu un gol marcat...

Olaroiu s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei cu un gol marcat in minutul 94

Olaroiu se pregateste de prima sa finala majora din cariera

Ce n-a fost capabil Laurentiu Reghecampf in 2014 poate realiza Cosmin Olaroiu la numai un an distanta: antrenorul roman s-a calificat in premiera in finala Ligii Campionilor Asiei!

Olaroiu se pregateste de prima sa finala majora din cariera

Dupa 1-1 in tur, Al Ahli Dubai a trecut dramatic, marti seara, de Al Hilal Riad, scor 3-2, in mansa secunda a semifinalelor, gratie unui gol marcat in prelungiri. Sud-coreeanul Kwon Kyung-won a marcat golul calificarii in cel de-al patrulea minut al prelungirilor, fix intr-un moment in care banca lui Al Hilal (prima echipa antrenata de Olaroiu in Golf!) se pregatea sa sarbatoreasca accederea in finala. Campioana Emiratelor Arabe Unite a condus la pauza prin golurile marcate de brazilienii Lima (min.17) si Everton Ribeiro (min.45), dar sauditii au revenit dupa pauza gratie reusitele tot a doi brazilieni, Ailton (min.51) si Carlos Eduardo (min.64). In finala, Al Ahli va infrunta echipa chineza Guangzhou Evergrande, campioana la zi a Asiei.
„Pentru mine este putin dificil, deoarece am eliminat Al Hilal, asa ca rad cu un ochi si plang cu celalalt. Bineinteles ca sunt fericit, mai ales pentru jucatorii mei. Ei sunt eroi, caci nimeni nu le dadea vreo sansa. Acum vor juca finala, dar le-am spus sa nu se multumeasca doar cu asta”, a comentat Cosmin Olaroiu dupa meci. Daca va cuceri Liga Campionilor Asiei, Cosmin Olaroiu are asigurat un bonus financiar de 3 milioane de dolari!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger