AcasăSPORTOlaroiu pleaca luni in Emirate

Olaroiu pleaca luni in Emirate

Gigi Becali s-a resemnat cu ideea ca Steaua nu va fi antrenata in sezonul viitor de Cosmin Olaroiu

Rugamintile lui Gigi Becali nu l-au miscat deloc pe antrenorul care a adus cea de-a 21-a Cupa a Romaniei din istoria clubului Steaua.

Gigi Becali s-a resemnat cu ideea ca Steaua nu va fi antrenata in sezonul viitor de Cosmin Olaroiu

Antrenorul Cosmin Olaroiu este deja istorie pentru FC Steaua. Peste doua zile, tehnicianul in varsta de 42 de ani va pleca spre Emiratele Arabe Unite, cu destinatia Al Ain, supranumit si „Orasul gradina”, al doilea ca marime din emiratul Abu Dhabi. Daca lucrurile vor decurge in ordine, Oli va prelua echipa din localitate, cu care ar fi si semnat un precontract inca din luna aprilie. Obiectivul este castigarea titlului in 2012, performanta pe care fotbalistii lui Al Ain n-au mai reusit-o de sapte ani. Apropiatii lui Cosmin Olaroiu sustin ca antrenorul roman mai are inca doua oferte extrem de tentante din zona Golfului, in eventualitatea in care ceva neprevazut duce la anularea inlelegerii avute cu Al Ain.

Al Ain lupta pentru salvarea de la retrogradare

Sezon dezastruos pentru Al Ain. Echipa brazilianului Alexandre Gallo ocupa locul 10 in clasament (din 12 formatii), cu 22 de puncte, cinci mai multe decat Al Ittihad Kalba, principala urmaritoare. Pe 1 iunie, Al Ain joaca pe teren propriu cu Al Jazira, iar o victorie asigura salvarea de la retrogradare.

Gigi: „Am vorbit cu el, nu mai continua!”

Finantatorul Stelei confirma faptul ca Olaroiu nu mai ramane in Ghencea. „Am vorbit cu Olaroiu. Mi-a zis ca n-are rost sa mai discutam pentru ca, ii pare rau, dar nu mai are cum sa ramana. Deja a facut programul la echipa aia, a aranjat totul. Mi-a zis sa-mi iau gandul ca n-are rost sa-mi fac sperante”, a spus Gigi Becali. Patronul Stelei a mai declarat ca va anunta numele viitorului tehnician doar atunci cand se va ajunge la o intelegere cu acesta. „Nu o sa mai fie ca pana acum. Fiecare poate sa comenteze ce vrea, dar eu va spun ca nu se va sti antrenorul Stelei decat atunci cand el va veni la Palat si va strange mana cu mine. Nici eu nu-l stiu pana atunci. Oricum, echipa se poate reuni in orice conditii. Pana pe 15 iunie cred ca vom avea antrenor oricum. E destul timp pana atunci”, a mai spus Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger