AcasăSPORTOlaroiu, la o victorie de „sferturile” Cupei Asiei

Olaroiu, la o victorie de „sferturile” Cupei Asiei

Cosmin Olaroiu si-a propus sa califice Arabia Saudita in finala Cupei Asiei

In al doilea sau meci la Cupa Asiei, antrenorul Cosmin Olaroiu, selectioner al Arabiei Saudite, a bifat prima victorie din grupa B, un 4-1 categoric in fata Coreei de Nord.

Cosmin Olaroiu si-a propus sa califice Arabia Saudita in finala Cupei Asiei

Nord-coreenii au deschis scorul prin Ryang Yong-Gi, in minutul 11, dar Hazazi (’37), Al Sahlawi (’52) si (’54) si Al Abid (’77) au adus victoria favoritilor grupei. In primul meci, sauditii au pierdut, surprinzator, scor 0-1, cu China. In ultima intalnire din grupa, trupa lui Olaroiu va evolua impotriva Uzbekistanului.
Tehnicianul roman a declarat ca reprezentativa saudita a castigat confruntarea cu Coreea de Nord deoarece a riscat sa joace cu doi atacanti: „Am fost increzator, pentru ca le era greu adversarilor sa tina acelasi ritm tot timpul. I-am obosit si stiam ca ne vor oferi spatii. Am decis sa jucam cu doi atacanti si de aceea am pierdut ceva din consistenta de la mijloc, unde s-a observat ca am avut ceva probleme. Dar, uneori, trebuie sa iti asumi riscuri”. Intrebat daca este mai increzator acum in sansele de calificare in sferturi, Olaroiu a raspuns: „Daca nu avem incredere, atunci ce avem? Este important sa trecem peste acest moment foarte repede, asa cum am facut-o dupa meciul cu China si sa ne gandim la urmatorul joc, care va fi impotriva unei echipe diferite, cu un stil de joc diferit. Trebuie sa ramanem concentrati”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger