AcasăSPORTOlaroiu a ratat calificarea in sferturile Cupei Asiei pe Natiuni

Olaroiu a ratat calificarea in sferturile Cupei Asiei pe Natiuni

Arabia Saudita si Uzbekistan s-au duelat, duminica dimineata, intr-un meci decisiv pentru calificarea in sferturile de finala ale Cupei Asiei pe Natiuni.

Echipa Arabiei Saudite, antrenata de Cosmin Olaroiu la acest turneu final, a avut posesia, 64%, dar a dominat steril, iar fotbalistii din Uzbekistan au dat lovitura pe contraatac, astfel ca Rasidov si compania s-au impus cu 3-1.

De altfel, atacantul lui Bunyodkor a decis, practic, soarta meciului. Rasidov a deschis scorul in minutul 2, iar apoi fotbalistii din Uzbekistan au stat la cutie, asteptand momentul favorabil.

Al Sahlawi a egalat din penalty, insa, pe final, Sodiev a facut 2-1 pentru Uzbekistan, iar Rasidov a inchis tabela trecandu-si in cont o dubla.

Uzbekistan merge in sferturile de finala ale Cupei Asiei, alaturi de China, 2-1 cu Coreea de Nord, si va da piept cu Coreea de Sud intr-un meci programat a avea loc pe 22 ianuarie, la Melbourne.

Desi mai sunt de jucat patru meciuri din faza grupelor, se cunosc in mare masura echipele calificate in sferturi: Coreea de Sud, Australia, China, Uzbekistan, Emiratele Arabe Unite, Iran, Japonia si Irak sau Iordania.

author avatar
Cristi Ionita
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger