AcasăSPORTOFICIAL! Jo Jo Dan se bate pentru titlul mondial pe 28 martie,...

OFICIAL! Jo Jo Dan se bate pentru titlul mondial pe 28 martie, la Sheffield

Jo Jo Dan disputa, pe 28 martie, meciul vietii

Boxerul roman Ion Ionut Dan se va bate pentru titlul mondial la categoria welter, in versiunea IBF, pe 28 martie, intr-un meci care va avea loc la Sheffield.

Jo Jo Dan disputa, pe 28 martie, meciul vietii

Ion Ionut Dan, cunoscut mai degraba sub numele de ring Jo Jo Dan, a obtinut dreptul de a se bate pentru titlul mondial dupa ce, pe 19 decembrie, l-a invins, la decizie, pe canadianul Kevin Bizier chiar pe terenul acestuia, la Quebec.

Misiunea lui Jo Jo Dan in Anglia nu va fi una usoara, insa pugilistul roman, care a ajuns la 34 de victorii obtinute din 36 de meciuri disputate, are experienta necesara pentru a-i pune reale probleme campionului en-titre, britanicul Kell Brook.

Este pentru prima data cand Kell Brook, neinvins la profesionisti, isi pune in joc titlul mondial castigat pe 16 august anul trecut, in California, in fata americanului Shawn Porter.

Brook are 33 de victorii obtinute din 33 de meciuri, 22 de victorii obtinute prin knock-out. Britanicul are victorii importante la Matthew Hatton, fratele celebrului Ricky Hatton, Carson Jones sau Viaceslav Senchenko si ar fi trebuit sa se bata in decembrie anul trecut, dar si-a anulat meciul din 6 decembrie dupa ce a fost injunghiat de un necunoscut, in picior, cand era in vacanta in Tenerife.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger