AcasăSPORTOFICIAL: David Moyes este noul manager al lui Manchester United

OFICIAL: David Moyes este noul manager al lui Manchester United

Telenovela „Manchester United” a luat sfarsit, scotianul David Moyes urmand sa preia gruparea de pe Old Trafford incepand cu 1 iulie.

Moyes este la carma lui Everton de circa 11 ani si va mai conduce gruparea din Liverpool pana la sfarsitul actualului sezon, deci pana la sfarsitul lunii iunie.

Oficialii lui Everton au postat pe site-ul echipei un comunicat conform caruia: „David Moyes s-a intalnit cu Bill Kenwright, presedintele clubului, si si-a manifestat intentia de a parasi echipa pentru a o prelua pe Manchester United”.

Desi gruparea de pe Old Trafford inca nu a facut un anunt oficial in acest sens, pe paginile de facebook si twitter ale echipei au fost postate mesaje prin care fanii erau indemnati sa-i ureze „bun venit” noului manager, David Moyes. Mesajele respective au fost inlaturate rapid, dar exista informatii ca vor reaparea o data cu anuntul oficial.

Presa engleza sustine ca oficialii lui Manchester United au avut in calcul nume mai importante pentru banca tehnica, dar in cele din urma au respectat dorinta lui Alex Ferguson, care a solicitat expres ca urmasul sau sa fie David Moyes, respectiv un alt scotian.

author avatar
Cristi Ionita
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger