AcasăSPORTOFICIAL! Cristi Pustai este noul antrenor al Rapidului

OFICIAL! Cristi Pustai este noul antrenor al Rapidului

sursa foto: digisport.ro

Dupa saptamani intregi de tergiversari, giulestenii au, in sfarsit, un antrenor principal.

sursa foto: digisport.ro

Cristi Pustai, fost tehnician la Gaz Metan Medias, Pandurii Targu Jiu sau ASA Targu Mures, a semnat un contract cu Rapid valabil pana in vara.

Obiectivul lui Cristi Pustai va fi salvarea de la retrogradare. In functie de reusita acestuia de a-si indeplini obiectivul, cele doua parti vor discuta, in vara, o eventuala prelungire a contractului.

Cristi Pustai s-a declarat incantat sa preia o echipa cu faima si galeria Rapidului, desi giulestenii au ramas cu doar noua fotbalisti in lot.

Totusi, tehnicianul de 47 de ani a primit asigurari ca luni, la reunirea lotului, va avea cel putin 18 jucatori la dispozitie. Printre cei care ar putea ajunge la Rapid sunt si fostii giulesteni Cristian Sapunaru, Daniel Nicolae, Nicolae Grigore, Danut Coman si Costin Lazar.

„Le promit suporterilor Rapidului ca voi face tot ce pot pentru a scoate echipa din aceasta situatie. Luni vom face o conferinta de presa si atunci veti avea mai multe surprize, nu va pot spune de acum ce jucatori vor veni”, a declarat Cristi Pustai.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger