AcasăSPORTOFICIAL: Bute revine in ring pe 6 decembrie. Vezi planul romanului!

OFICIAL: Bute revine in ring pe 6 decembrie. Vezi planul romanului!

Boxerul roman Lucian Bute, fostul campion mondial de la categoria supermijlocie, va reveni in ring pe 6 decembrie, conform unui anunt facut chiar de pugilist pe un celebru site de socializare.

Bute va reveni in ring intr-un meci care se va disputa in Centre Bell, din Montreal. Deocamdata nu se stie numele adversarului, insa Jean Bedard, patronul Interbox, a precizat ca Lucian este incantat si asteapta cu nerabdare sa boxeze din nou.

Cel mai probabil, Lucian va avea parte de un meci de incalzire, in conditiile in care nu a mai boxat din luna ianuarie, cand a fost invins de Jean Pascal.

Totusi, apropiatii pugilistului roman sustin ca Bute spera ca anul viitor sa-si ia revansa in fata celor doi boxeri care l-au invins in cariera, Jean Pascal si Carl Froch.

Bute a renuntat la antrenorul Stephan Larouche, simtind ca are nevoie de o schimbare si nu mai poate progresa sub conducerea tehnicianului canadian. Romanul s-a pregatit o perioada cu legendarul Freddie Roach, dar cele doua parti inca nu au ajuns la un numitor comun in privinta unei eventuale colaborari.

author avatar
Cristi Ionita
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger