AcasăSPORTOficial! "Briliantul" Mutu si afaceristul "Martianu", noii proprietari ai clubului UTA!

Oficial! „Briliantul” Mutu si afaceristul „Martianu”, noii proprietari ai clubului UTA!

Adrian Mutu si patronul sau de la Ajaccio, Alan Orsoni

Vestea ca Adrian Mutu va prelua clubul aradean UTA s-a confirmat in parte. De fapt, atacantul lui AC Ajaccio va indeplini functia de consilier administrativ la „Batrana Doamna”, urmand sa-l ajute de la distanta pe afaceristul Adrian Martian, noul proprietar al gruparii.

Adrian Martian si tricoul "fratelui" Adrian Mutu

„Ne-am inteles asupra tuturor detaliilor, mai raman de semnat doar actele. «Fratele» meu Mutu va fi alaturi de mine, in calitate de consilier administrativ”, a declarat Martian, zis si „Martianu”. Italianul Giovanni Catanzariti va ramane in continuare la club, la fel si antrenorul aradenilor, Adrian Falub.

Adrian Mutu si patronul sau de la Ajaccio, Alan Orsoni

UTA isi propune promovarea in Liga 1, formatia de pe arena „Francisc von Neumann” ocupand locul 5, la 10 puncte distanta de liderul Coroma Brasov, in Seria 2 a ligii secunde. Deocamdata sunt probleme cu salariile neplatite jucatorilor. „Pana la data plecarii in cantonamentul din Antalya, am stabilit sa se platească macar doua salarii restante. Apoi, vor veni si restul banilor. Jucatorii trebuie sa fie intelegatori incă cel mult 10-12 zile. Daca tot au asteptat atat timp, sa mai astepte putin, bani vor fi la UTA”, spune partenerul lui Adrian Mutu.
In urma cu cateva luni, Dan Martian – afacerist originar din Deva, dar care s-a stabilit de ani buni in Cluj – a negociat cumpararea pachetului majoritar de actiuni de la Universitatea Cluj, insa tratativele cu Florian Walter s-au blocat. Martian – care a derulat afaceri in Spania si Italia – se cunoaste cu Mutu din 2003. In prezent, detin impreuna, la Cesena, o fabrica de motorina.

author avatar
Flavius Dobrescu
1.240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger