AcasăSPORTOferta de 80 de milioane de euro de la seici pentru Mircea...

Oferta de 80 de milioane de euro de la seici pentru Mircea Lucescu

Sahtior Donetk, formatia antrenata de Mircea Lucescu, se pregateste deja pentru o noua participare in grupele UEFA Champions League, dar campioana Ucrainei ar putea fi obligata sa joace fara doua piese de baza din sezonul viitor.

Mircea Lucescu spera ca greselile comise de Sahtior in sezonul european 2012-2013 sa ajute echipa sa aiba un parcurs si mai lung in Liga Campionilor.

Ideal ar fi ca Sahtior sa-si pastreze toate vedetele, mai ales ca astfel nu si-ar mai face griji pentru relatiile de joc.

Totusi, ucrainenii au primit doua oferte greu de refuzat pentru Fernandinho si Mikhtarian, ambele de la Manchester City.

Seicii din fruntea gruparii engleze sunt gata sa achite clauzele de reziliere ale celor doi fotbalisti, respectiv 50 de milioane de euro pentru brazilian si 30 de milioane de euro pentru mijlocasul armean.

Ar fi o lovitura in plan financiar pentru Sahtior, dar Mircea Lucescu ar avea prea putin timp la dispozitie pentru a acoperi cele doua plecari.

Fernandinho, 28 de ani, a reusit cinci goluri si 8 pase decisive in 32 de meciuri jucate pentru Sahtior in actualul sezon. Mikhtarian, 24 de ani, este unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, armeanul reusind 28 de goluri si sase pase decisive in 39 de meciuri jucate pentru Sahtior in actualul sezon.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger