AcasăSPORTObreja nu demisioneaza, dar organizeaza alegeri la FR de Box

Obreja nu demisioneaza, dar organizeaza alegeri la FR de Box

Rudel Obreja ramane in functia de presedinte al Federatiei Romane de Box doar pana pe data de 28 octombrie, atunci cand vor fi organizate alegeri.
Obreja a adaugat ca o decizie in ceea ce priveste o noua candidatura a sa pentru cea mai inalta functie in FRB va lua in functie de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care la 21 septembrie va efectua audierile in litigiul dintre Rudel Obreja si Ascociatia Internationala de Box Amator (AIBA): „Biroul Federal a stabilit data alegerilor pentru functia de presedinte al FRB. Acestea vor avea loc la 28 octombrie. Deocamdata nu stiu daca voi mai candida la functia de presedinte. Totul depinde de hotararea Tribunalului de Arbitraj Sportiv in litigiul cu AIBA. Audierile in acest proces vor avea loc in 21 septembrie, banuiesc ca nu va dura chiar mult pana cand TAS va da o sentinta in acest caz”. Rudel Obreja a explicat ca ramane in functie pana la alegerile din 28 octombrie: „Eu sunt in continuare presedintele FR Box, nu m-am autosuspendat din functie. Dar, in urma cu opt luni, am delegat toate prerogativele mele in ceea ce priveste boxul amator catre secretarul general Nicolae Constantinescu. Cu toate astea, AIBA nu-l recunoaste pe presedintele FRB, adica pe mine. Este o nedreptate fara de margini”.

„Morariu este doar un vasal”

Rudes Obreja ii reproseaza presedintelui COSR, Octavian Morariu, ca a luat partea AIBA in loc sa apere interesele FR Box: „Din pacate, reactiile celor din tara noastra sunt unele care arata vasalitate si slugarnicie. si ma refer aici la domnul Octavian Morariu. Dansul a recunoscut imediat decizia AIBA in proportie de 100 la suta si ne-a recomandat sa convocam alegeri. Iar asta nu arata decat vasalitate”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger