AcasăSPORTObiectivul Romaniei la Campionatele Mondiale de gimnastica: Sa facem bine ca sa...

Obiectivul Romaniei la Campionatele Mondiale de gimnastica: Sa facem bine ca sa nu fie rau!

Octavian Bellu nu-si pune mari sperante in fetele cu care ataca "mondialul" de gimnastica

Antrenorul lotului feminin de gimnastica, Octavian Bellu, a declarat, ieri, inaintea plecarii spre Antwerp, locul de desfasurare al Campionatelor Mondiale, ca nu se gandeste la medalie, dar ca spera ca gimnastele se vor mobiliza si vor lupta pentru a onora prezenta la turneul final. Cu alte cuvinte, sa facem bine ca sa nu fie rau!

Octavian Bellu nu-si pune mari sperante in fetele cu care ataca "mondialul" de gimnastica

„De aceasta data, nu avem obiectiv de castigare a unei medalii. Eu, personal, nu mai pun obiective, pentru ca ori mi-am propus prea mult si am luat prea putin, ori invers”, a precizat Octavian Bellu. Antrenorul lotului feminin a enumerat si motivele pentru care este pesimist inaintea turneului final: „Nu doar absenta Dianei Bulimar conteaza, nici Larisa Iordache nu e la potential maxim, are si ea probleme. Iar asupra Sandrei Izbasa nu mi se pare corect sa punem toata presiunea. Are si ea 23 de ani, iar dupa aceste «mondiale», in proportie foarte mare, se va retrage. A facut doua Olimpiade, ambele cu aur, iar daca ne uitam bine, se numara pe degete gimnastele care au reusit asemenea performanta. La Antwerp va face un singur aparat, solul”.

Campionatele Mondiale de la Antwerp vor avea loc in intervalul 30 septembrie – 6 octombrie. Delegatia Romaniei a plecat ieri spre Belgia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger