AcasăSPORTOana Mizil vrea sa bage bani in FC Dunarea Calarasi

Oana Mizil vrea sa bage bani in FC Dunarea Calarasi

Pesedista Oana Niculescu-Mizil a demonstrat ca se pricepe si la politica si la fotbal. Tanara ar fi dispusa sa investeasca intr-o echipa din divizia C.

Microbista inraita, Oana Mizil recunoaste ca este un „ultras” Steaua. Si asta in conditiile in care a avut meciurile ei personale cu patronul echipei, Gigi Becali, atunci cand au concurat pentru acelasi loc de deputat intr-un colegiu din sectorul 5. Chiar daca fotbalul de astazi nu mai este ce a fost odata, social-democrata continua sa-si aminteasca cu mandrie de „generatia de aur” a Romaniei.

Merge pe stadion la Calarasi

Pasiunea pentru sportul rege si faptul ca isi petrece cea mai mare parte din timp alaturi de pesedistii calaraseni a caror sefa este au determinat-o pe Oana Mizil sa asiste din tribune la meciurile echipei FC Dunarea Calarasi, care activeaza in Liga a III a. Prezenta ei a fost de bun augur, calarasenii inscriind imediat ce pesedista a ajuns pe stadion si Oana a declarat Dunarea Calarasi a doua echipa de suflet. In felul acesta s-a nascut si ideea unei investitii in fotbal. „Pana acum nu m-am gandit la asa ceva, dar nu ar fi exclus”, a declarat Oana Niculescu-Mizil, precizand ca, in felul acesta, poate va deveni „egalul lui Becali in fotbal”, daca la parlamentare l-a batut deja. Cand vine vorba de lipsa de performanta din fotbalul romanesc, social-democrata sustine ca in primul rand ar trebui umblat la mentalitatile jucatorilor: „Odata cu Revolutia, a mai fost o schimbare, in rau, aceea a instaurarii unui intens pragmatism, iar lucrurile au ramas asa. Se vorbeste prea mult in fotbal despre bani. Mai putin despre munca si onoare, mai mult despre bani”.

Il admira pe Messi

Ca orice pasionat de fotbal, Oana astepta cu nerabdare sa vada partida amicala dintre Romania si Argentina, meci care va avea loc in august, la inaugurarea National Arena. In plus, social-democrata recunoaste ca este fan Lionel Messi. Pana la venirea lui Messi pe melagurile dambovitene, Oana Mizil isi aminteste cu cata emotie a urmarit prestatia Nationalei la Campionatul Mondial din 1994: “M-am bucurat la fiecare meci. Am fost si in Piata Universitatii. Am avut o masinuta decapotabila in care au incaput nici mai mult nici mai putin decat 20 de prieteni care, a doua zi, nu mai puteau vorbi din cauza raguselii”. Pentru ca iubeste sportul atat de mult, pesedista regreta faptul ca in tara noastra performanta este atat de greu de obtinut: “Sportul a devenit scump in Romania. De multe ori valorile sunt trecute cu vederea tocmai pentru ca multi tineri nu au acces la sport, cluburile au devenit elitiste, iar timpul liber este, acum, ocupat cu facut clubbing, computer games si etnobotanice”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.578 afisari

3 COMENTARII

  1. Scoate banii din bombonarie si-i arunca pe niste unii care isi spun fotbalisti. Proasta afacere. Mai bine ramane la ciocolate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger