AcasăSPORTOamenii lui Reghe n-au fost pregatiti sa apara la TV

Oamenii lui Reghe n-au fost pregatiti sa apara la TV

Tanase trage tare pentru a fi in forma la partida cu Ajax

Tehnicianul liderului Ligii 1 a simtit ca echipa nu este pregatita sa joace primul meci pe 2013. Antrenorul Stelei i-a anuntat pe nemtii de la Preussen Munster ca anuleaza partida de verificare programata pentru aseara la Marbella, decizie care a dat peste cap programul televiziunii Look TV

Tanase trage tare pentru a fi in forma la partida cu Ajax

Laurentiu Reghecamf tine foarte mult la imaginea sa si a echipei sale. Protagonist al unul reality-show, difuzat pe Euforia TV, antrenorul Stelei stie cum sa-si calculeze fiecare iesire „pe sticla”. Asa se face ca, desi Steaua ar fi trebuit sa joace aseara un prim meci amical, cu Preussen Munster (liga a treia germana), duelul inaugural al turneului de la Marbella a fost contramandat.

Tehnicianul a considerat ca liderul Ligii 1 nu este inca pregatit pentru o reprezentatie fotbalistica, asta desi partida s-ar fi disputat impotriva unei formatii mult mai slab cotata. Anuntul blocarii meciului a fost facut de nemti, care au prezentat pe site-ul oficial si un motiv pentru care confruntarea nu va mai avea loc: „Amicalul cu liderul din Romania, Steaua Bucuresti, a fost anulat la cererea adversarului”. Postul de televiziune detinut de Arpad Paszkany, Look TV, care va transmite toate intalnirile ros-albastrilor din cantonamentul spaniol, introdusese meciul cu Preussen Munster in program, insa refuzul stelistilor de a juca cu formatia germana a dat peste cap grila, astfel ca fanii stelisti vor trebui sa astepte pana maine, cand trupa lui eghecampf infrunta campioana Scotiei, Celtic Glasgow. Look Tv, care de altfel va difuza de la Marbella mai multe confruntari amicale, va transmite si celelalte trei jocuri-test ale stelistilor, duelurile cu FC Basel (18 ianuarie), Ferencvaros Budapesta (21 ianuarie) si Dinamo Kiev (23 ianuarie).

author avatar
Sebastian Stan
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger