AcasăSPORTO noua medalie pentru Romania, la Invictus

O noua medalie pentru Romania, la Invictus

Gratie eforturilor si a ambitiei militarilor sportivi din cadrul delegatiei autohtone, Romania obtine o noua medalie la Jocurile Paralimpice desfasurate la Toronto.

Locotenentul Ciprian Irinciuc a castigat locul 3, drept urmare bronzul, la canotaj in sala, anunta Ministerul Apararii. Un alt roman a incheiat aceasta cursa printre primii – si anume plutonierul major Dumitru Paraschiva, care a trecut al cincilea linia de finish, la proba de caniotaj in sala.

Irinciuc participa, alaturi de colegii sai din delegatia tricolora aflata in Canada, la Invictus 2017, semn ca nu s-a losat doborat de problema de sanatate cu care s-a ales in urma cu doi ani, pe cand era in Afganistan. Locotenentul a fost ranit si a ramas cu o schija in plamani, din cate anunta MApN.

Va amintim ca maiorul Laurentiu Serban a adus prima medalie pentru delegatia tricolora prezenta la Toronto, la Invictus 2017. Serban a obtinut tot un bronz, dar la alergare – 1.500 de metri. Performanta sa este cu atat mai remarcabila, cu cat tanarul are proteza la piciorul drept, tot ca urmare a faptului ca a fost ranit in Afganistan.

sursa foto: facebook.com/mapn.ro

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari

1 COMENTARIU

  1. informatie despre: danacu viorel este un profesor trasnit, care vorbeste numai el in francmusonerie, ca sa-si plaseze
    cunoasterea si apoi vine dupa ia si isi taie adeptii pana ii nenoroceste. este un bolnav nenorocit care i-a zeci de
    pastile pe zi.

    informatie despre: gigi becali este un puscarias nenorcit, bolnav de boala de oase, care cerseste la toti tratament, ca
    nebunu, cu bani dubiosi de la terenuri luate cu 1 cent si vandute repede cu 1 mie de euro, adica profit de 100 de mii
    la suta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger