AcasăSPORTO multipla campioana europeana a pozat sexy (FOTO)

O multipla campioana europeana a pozat sexy (FOTO)

Tania Cagnotto, una dintre cele mai galonate sportive italiene, a decis ca este momentul sa-si arate nurii intr-o revista pentru barbati.

In varsta de 28 de ani, frumoasa Tania a pozat pentru varianta italiana a revistei Playboy, precizand ca a ales sa faca acest pas pentru a-si demonstra ca poate fi senzuala si feminina.

Tania este prima sportiva din Italia care obtine o medalie mondiala la sarituri de la trambulina, palmaresul ei insumand, pana acum, o medalie de argint si patru de bronz obtinute la Campionatele Mondiale la care a participat.

La nivel continental, Tania poate fi considerata regina trambulinelor de 1 si 3 metri inaltime, ea cucerind, in total, 10 medalii de aur, doua de argint si patru de bronz la diferite editii ale Campionatelor Europene.

Tania si-a propus sa se retraga din activitate dupa Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016. Obiectivul ei este sa castige macar o medalie olimpica, dupa ce anul trecut, la Londra, a ratat de putin podiumul in doua probe diferite, terminand in fiecare pe locul 4.

author avatar
Cristi Ionita
641 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger