AcasăSPORTO etapa ca asta intalnesti o data la 40 de ani! Serie...

O etapa ca asta intalnesti o data la 40 de ani! Serie A, dominata de oaspeti mai rau ca oricand

Balotelli a fost eroul lui Milan la Pescara cu doua goluri si o pasa decisiva

O etapa de campionat in care oaspetii sa obtina mai multe puncte decat gazdele nu este o raritate, dar etapa a 36-a din Serie A, disputata marti si miercuri, a fost la discretia vizitatorilor.

Balotelli a fost eroul lui Milan la Pescara cu doua goluri si o pasa decisiva

Desi printre echipele care au evoluat pe teren propriu s-au regasit AS Roma sau Inter, vizitatorii au produs un adevarat macel, nelasand gazdelor vreo sansa.

Din cele 10 meciuri disputate, opt au fost castigate de oaspeti, iar doua s-au incheiat la egalitate, Torino si Sampdoria salvand onoarea gazdelor, in special pentru ca au intalnit adversari slab cotati. Si golaverajul este graitor, 18-4 pentru oaspeti.

Runda a 36-a a inceput marti seara, cand Chievo s-a impus, cu 1-0, pe terenul lui AS Roma. Fostul stelist Thereau a marcat golul victoriei in prelungiri, iar Adrian Stoian a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.

Miercuri seara, Milan a reusit scorul etapei, 4-0 la Pescara, iar Juventus, campioana en-titre, s-a impus la limita, 1-0 la Atalanta.

Inter a pierdut acasa, 1-3 cu Lazio, si si-a luat adio de la cupele europene, sezonul dezastruos urmand sa-i coste pe Moratti si ai lui cel putin 70 de milioane de euro.

Victorii in deplasare au mai obtinut Napoli, 3-0 la Bologna, Parma, 1-0 la Cagliari, Udinese, 3-2 la Palermo, si Fiorentina, 1-0 la Siena.

Torino – Genoa s-a terminat 0-0, iar Sampdoria – Catania s-a incheiat 1-1. Conform presei italiene, doar in doua randuri, in istoria de 81 de ani a campionatului italian de fotbal, s-a intamplat ca gazdele sa fie mai dominate ca acum.

Juventus este campioana, iar Napoli, Milan si Fiorentina simt miros de Liga Campionilor. Udinese, Lazio si Roma vor fi, cel mai probabil, reprezentantele Italiei in Europa League.

Pescara este condamnata de mult, iar Torino, Genoa, Palermo si Siena se zbat sa evite retrogradarea.

author avatar
Cristi Ionita
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger