AcasăSPORTNu mai este antrenor la Rapid, dar primeste 3000 de euro pe...

Nu mai este antrenor la Rapid, dar primeste 3000 de euro pe luna!

Marian Rada are un salariu mai mare ca al fotbalistilor

Fost tehnician in Giulesti, Marian Rada a fost indepartat de noua conducere a clubului la inceputul sezonului in Liga 2, dar continua sa fie platit chiar mai bine decat jucatorii rapidisti!

Marian Rada are un salariu mai mare ca al fotbalistilor

Satul sa tot fie criticat de galerie pentru indepartarea lui Marian Rada, masonul Nicolae Cristescu a explicat acest aspect la „Fanatik Show”: O mica parte a galeriei m-a contestat ca l-am demis pe Rada. Sunt prieten cu el de 30 de ani si inca sunt. Dar Rada nu este ce ne dorim noi, iar noi ne-am dorit mai mult decat putea el sa ne ofere. Am facut o alegere buna, iar asta e confirmata acum, de la venirea lui Viorel Moldovan. A fost una dintre cele mai inspirate decizii ale noastre! I-am spus lui Rada ca ramane director tehnic la Rapid pentru ca nu ar fi fost corect sa-i spun sa plece. El se confunda, practic, cu acest club; se va ocupa si de Centrul de copii si juniori. Si are si 3000 de euro pe luna!”. Prin aducerea lui Viorel Moldovan, Cristescu este de parere ca a facut cea mai buna alegere pentru Rapid: „Moldovan este deosebit, cu o educatie deosebita. A venit cu mentalitate de invingator, iar baietii au incredere in el. Suntem alaturi de jucatori, luam mereu masa impreuna, stam toti zi de zi. Nu le lipseste nimic baietilor”.

In alta ordine de idei, hangiul din Tartasesti exclude posibilitatea revenirii lui George Copos la club: „Copos poate se intoarce cu spatele, ca la club nu si-a manifestat intentia sa revina. Sub nicio forma nu se mai intoarce la Rapid, cel putin cat suntem noi aici. Au fost discutii cu domnii Fathi Taher si Gruia Stoica, sunt rapidisti adevarati, insa momentan nu s-a concretizat nimic. Dar in continuare suntem decisi sa dam pana la 40-45% din actiuni la un partner serios. Asta, chiar daca stam foarte bine cu banii, acum refacem toate terenurile de la baza ProRapid si camerele bazei de antrenament”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger