AcasăSPORTNu banuiesti cine sunt barbatii cu care isi pierde noptile Sorana Cirstea...

Nu banuiesti cine sunt barbatii cu care isi pierde noptile Sorana Cirstea prin Australia

Sorana Cirstea, singura jucatoare de tenis din Romania calificata in turul al treilea al turneului de la Australian Open, are parte un tratament special la turneul de la Melbourne.

Astfel, Sorana este urmarita aproape la fiecare pas de cel putin doi specialisti in afara de antrenorul ei, fostul tenismen roman Victor Ionita.

In afara de Ionita, Sorana isi imparte timpul cu preparatorul fizic Gil Reyes, care s-a aflat timp de 17 ani in staff-ul americanului Andre Agassi, si cu antrenorul australian Darren Cahill.

Sorana are un meci extrem de dificil in aceasta noapte, ea urmand sa o infrunte pe chinezoaica Li Na, favorita numarul 6 a turneului.

Cahill colaboreaza cu Lleyton Hewitt, Fernando Verdasco, Ernests Gulbis sau Daniela Hantuchova, ocupandu-se in special de tenismenii care au contract cu Adidas, celebrul producator de echipament sportiv.

author avatar
Cristi Ionita
605 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger