Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Noul selectioner. FRF anunta o “intelegere de principiu” cu Contra

Noul selectioner. FRF anunta o “intelegere de principiu” cu Contra

Autor:

Se stie ca, dupa plecarea selectionerului Daum – pe fondul ratarii calificarii la Mondialele de anul viitor,  se cauta un nou selectioner pentru Nationala Romaniei.

 

21765090 1672186529481527 3308444715734587882 n contra 714x500 Noul selectioner. FRF anunta o intelegere de principiu cu ContraDar si ca, in ultimele zile, numele cel mai vehiculat cand a venit vorba de succesorul germanului pe acest post a fost cel al actualului tehnician din Stefan cel Mare, Cosmin Contra.

Noutatea a venit in cursul dupa-amiezii de duminica, dinspre FRF. Din cate reiese din anuntul oficialilor Federatiei, pare ca sunt tot mai mari sansele ca, in zilele urmatoare, sa se si parafeze contractul cu fostul international, . “Federatia Romana de Fotbal a ajuns la o intelegere de principiu cu domnul Cosmin Contra in privinta preluarii postului de selectioner al Nationalei Romaniei (…) Numirea in functie a unui nou selectioner si detaliile contractului ce urmeaza a fi incheiat vor fi prezentate Comitetului Executiv si supuse aprobarii acestuia”, se mentioneaza, printre altele, in comunicatul FRF.

sursa foto: Facebook/FRF    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!