AcasăSPORTNoul "Ivan Patzaichin", ţintuit 3 luni la pat. Diagnostic crunt: tromboză venoasă...

Noul „Ivan Patzaichin”, ţintuit 3 luni la pat. Diagnostic crunt: tromboză venoasă profundă!

Noul "Ivan Patzaichin", ţintuit 3 luni la pat. Diagnostic crunt: tromboză venoasă profundă!

Cătălin Chirilă, cel supranumit şi noul „Ivan Patzaichin”, este mândria ţării la canoe. Totuşi, Cătălin Chirilă, campion mondial şi european în acest an, a afirmat, miercuri, la sediul COSR, că după Jocurile Olimpice de la Tokyo a suferit de tromboză venoasă profundă, problemă medicală ce i-a pus viaţa în pericol.

În 2021, după ediția de la Tokyo, a traversat o perioadă foarte dificilă din cauza unei afecțiuni extrem de serioase.

Cătălin Chirilă a stat 3 luni la pat

Poate nu multă lume ştie, am întâmpinat o problemă foarte gravă, care mi-a pus viaţa în pericol. A fost vorba despre tromboză venoasă profundă şi, în urma acestui diagnostic, am fost obligat să opresc pregătirile. Din această cauză, practic am pierdut un campionat mondial„, a dezvăluit el.

Aş vrea să subliniez cât de important şi cât de greu a fost acel moment, întâi de toate psihic, pentru că o perioadă a trebuit să stau acasă. Eu, care sunt foarte activ, mă antrenez aproape toată ziua, am fost nevoit trei luni să stau în pat, fără să fac efort.

Doctorii mi-au zis că dacă ţin la viaţa mea este bine să opresc acolo tot şi să mă gândesc mai apoi la performanţă. Cred că acest lucru a apărut datorită faptului că nu am pus accent pe prevenţie, care pentru noi, pentru toţi sportivii, este foarte importantă.

Cred că de acum va fi foarte simplu să lucrez şi eu la prevenţie, pentru că problema aceea poate reapărea şi nu-mi doresc acest lucru”, a afirmat Chirilă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.150 afisari

13 COMENTARII

  1. Cât Costă Roxadustat, Medicamentul Cu Care Simona Halep A Fost …
    http://www.libertatea-de-la-shefu-de-camera.ro › Ştiri › Știri România
    21 oct. 2022 · Medicamentul Evrenzo se găsește la vânzare pe internet. Potrivit unui site din JAPONIA, o cutie de 50 de mg costă 600 de dolari și conține 12 …

    ceva-ceva se leaga aici…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger