AcasăSPORTNoul campion national la drift se decide duminica la Curtea de Arges

Noul campion national la drift se decide duminica la Curtea de Arges

Nu mai putin de 30 de piloti din toata tara, aflati la volanul unor masini care au intre 300 si 700 cai putere, se dueleaza duminica, la Curtea de Arges, in ultima etapa a Campionatului National de Drift.

La finalul etapei se va decide si noul campion al anului. In cadrul evenimentului, intrarea este libera, iar fanii o sa aiba ocazia sa participe la sesiuni de Taxi drift si sa castige diferite premii substantiale din partea Rampage Gear, M3Studio Pitesti si a altor parteneri ai evenimentului.

„Ne dorim sa aratam tuturor romanilor faptul ca driftul nu inseamna acele cerculete si burnout, ci reprezinta un stil de pilotaj care deja incepe si in Romania sa prinda amploare crescand exponential de la an la an, atat ca numar de simpatizanti, cat si nivelul calitativ al pilotilor. E foarte important sa fie practicat intr-un cadru sigur, departe de strada. Acest eveniment respecta standardele competitiilor din motorsport internationale asigurandu-se padoc standardizat, asistenta medicala si asistenta tehnica pe toata durata evenimentului”, a spus Vlad Stanescu pilot si organizator al acestui eveniment.

„Cu timpul speram sa devina o traditie si in Curtea de Arges acest sport, argesenii ne-au primit cu bratele deschise inca de cand am filmat clipul de promovare, noi am incercat ca prin acest eveniment sa aducem un plus de bucurie si de spectacol tuturor argesenilor”, a declarat si Teo Jubleanu din partea M3Studio.

author avatar
Cristi Ionita
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger