AcasăSPORTNorvegia, singura favorita ajunsa in careul de asi

Norvegia, singura favorita ajunsa in careul de asi

Norvegiencele sunt montate sa castige acest „mondial”

Aceasta editie a C.M. propune doua semifinale la care putini specialisti s-ar fi asteptat. Norvegia este singura echipa care la debutul competitiei, era creditata cu sanse mari sa intre in careul de asi.

Norvegiencele sunt montate sa castige acest „mondial”

De  departe, Olanda si Polonia sunt marile surprize ale fazei semifinalelor, in timp ce Romania pare a fi o cu totul alta formatie decat cea vazuta la meciurile din grupa, cand pierdea fara drept de apel cu Spania, Norvegia si Rusia.
Socul „sferturilor” l-a produs Polonia danezului Kim Rasmussen, nimeni altul decat antrenorul CSM-ului, detasat la Varsovia doar pentru acest Campionat Mondial. Fara vedete in lot, dar ochi si urechi la fiecare sfat dat de experimentatul Rasmussen, polonezele au reusit sa treaca si de Rusia (marea favorita a turneului), dupa ce in „optimi” eliminasera Ungaria! In ultimele cinci minute de joc s-au marcat doar doua goluri, ambele fiind reusite de poloneza Kobylinska.
La Kolding, Olanda a trimis acasa Franta superstarului Alison Pineau (jucatoare la HCM Baia Mare). Batavele au dominat partida de la un capat la altul si s-au impus mai lejer decat o arata scorul, 28-25. Intr-o reeditare a finalei de la Olimpiada din 2012, Norvegia a invins la limita Muntenegru, scor 26-25.
Semifinalele Olanda – Polonia si Romania – Norvegia sunt programate vineri seara. Fetele noastre vor juca de la 21.45, meciul putand fi urmarit la televizor doar de abonatii Telekom. TVR nu a considerat ca merita sa cumpere drepturile tv ale acestui turneu de handbal, desi Romania avea o echipa capabila sa produca surpriza „mondialului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger