AcasăSPORT"Nole" Djokovic se apuca de baschet in inter-sezon

„Nole” Djokovic se apuca de baschet in inter-sezon

Djokovic si tricoul pregatit special de L.A.Clippers

Castigator, duminica, al turneului de 3,5 milioane de dolari de la Shanghai, tenismanul sarb a primit o oferta inedita – aceea de a bifa, in vacanta de iarna, cateva minute in NBA alaturi de Los Angeles Clippers.

Djokovic si tricoul pregatit special de L.A.Clippers

„Nole” Djokovic, un mare fan al gruparii la care evolueaza jucatori precum Chris Paul, Blake Griffin sau Lamar Odom, a primit, ieri, un tricou personalizat din partea oficialilor de la Clippers. Acestia se afla si ei la Shanghai, acolo unde formatia din Los Angeles intreprinde un turneu de promovare a baschetului.

De altfel, cu cateva ore inainte de finala castigata duminica de Djokovic, 5-7, 7-6, 6-3 cu Andy Murray, Clippers se impunea, scor 99-89, intr-un meci amical cu Miami Heat. Pe langa tricoul personalizat, Djokovic a primit invitatia ca, dupa Turneul Campionilor de la Londra, de la inceputul lunii noiembrie, sa efectueze cateva antrenamente alaturi de Los Angeles Clippers in SUA. Si, in cazul in care da randamentul scontat, Vinny Del Negro, antrenorul lui Clippers, nu exclude posibilitatea de a-l folosi pe sarb cateva minute intr-un meci din NBA, mai ales ca, la 1,88, Nole nu ar fi chiar cel mai scund jucator din echipa.

author avatar
Cristi Ionita
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger