AcasăSPORTNo Messi, no party

No Messi, no party

Barcelona este eliminata din Liga dupa 0-3 in returul cu AS Roma

Nebunie la Roma dupa cea mai mare surpriza din istoria recenta a Ligii Campionilor. FC Barcelona, principala favorita la cucerirea trofeului in acest sezon, a fost spulberata de trupa „giallorossa” intr-un retur de vis al „sferturilor”: 3-0 pe Olimpico. Si a fost seara unei „Romantada”, dupa cum au scris italienii, un joc de cuvinte intre numele echipei si celebra „Remontada” iberica.

Barcelona este eliminata din Liga dupa 0 3 in returul cu AS Roma

Pentru FC Barcelona, sezonul de UCL ia sfarsit in cel mai negru mod posibil si aidoma anului trecut. Dupa Juventus, acum e AS Roma. A fost 4-1 pe Camp Nou, s-a terminat 0-3 in retur. „N-am aratat atitudine”, s-a vaicarit Ernesto Valverde la conferinta de presa, un antrenor mare pentru duelurile din Primera Division, dar mic pentru ceea ce inseamna Liga Campionilor.

No Messi, no party arata dependenta catalanilor de un fotbalist stors de vlaga si lipsit de chef. Chiar si cu salariul marit la 50 de milioane de euro, argentinianul a facut figuratie pe Olimpico, s-a plimbat pe teren cu privirea si gandurile la vacanta ce pare tot mai departe o data cu apropierea turneului final al Cupei Mondiale, din Rusia (iunie-iulie). Iar cand Leo nu are pofta de joc, Barcelona arata ca o trupa din play-off-ul amaratului nostru de campionat intern. Cu AS Roma, pe gazon parca paseau alde Dandea, Chipirliu ori Bosoi, nicidecum superstarurile Pique, Iniesta sau Suarez. Apropo de Iniesta, amara iesire din scena pentru capitanul catalanilor, aflat la ultimul meci din cariera in cea mai importanta competitie intercluburi.

Conducerea Barcelonei a convocat, ieri, o sedinta de urgenta cu toti contabilii din club. Pusi sa calculeze impactul eliminarii, acestia au descoperit cifre uluitoare: pierderi intre 10 si 50 de milioane de euro, variabile in functie de clauzele existente in contractele incheiate cu sumedenia de sponsori de pe Camp Nou.

 

author avatar
Mihai Koblenko
153 afisari

1 COMENTARIU

  1. I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic,
    you can earn extra bucks every month because you’ve got high quality content.

    If you want to know how to make extra bucks, search for: Ercannou’s essential adsense
    alternative

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger