AcasăSPORTNila e atuul lui Galca

Nila e atuul lui Galca

Costea a marcat 13 goluri in 54 de meciuri jucate la Steaua

A solicitat mai multe transferuri, dar nu i-a primit, oficial, decat pe Giedrius Arlauskis si Valentin Lemnaru, iar cum timpul trece, antrenorul formatiei Steaua Bucuresti nu mai asteapta minuni si revitalizeaza “fosila lui Reghecampf”.

Costea a marcat 13 goluri in 54 de meciuri jucate la Steaua

Steaua Bucuresti, campioana en-titre a Romaniei, se afla in fata celui mai epuizant sezon de pana acum. Gruparea din Ghencea se bate pe patru fronturi diferite (campionat, cupa, Cupa Ligii si UEFA Champions League), astfel ca antrenorul campioanei, Costel Galca, a solicitat un lot cat mai mare. Steaua i-a inregimentat pe Giedrius Arlauskis si pe Valentin Lemnaru, de la Universitatea Cluj, si negociaza pentru Srdjan Luchin, Nicandro Breeveld si Younes Hamza. Timpul este insa in defavoarea gruparii din Ghencea, iar Galca vrea sa incerce absolut orice solutie posibila. Tehnicianul este gata sa-i ofere o noua sansa lui Mihai Costea. Atacantul de 26 de ani nu a mai jucat intr-un meci oficial de aproape un an. S-a antrenat insa cu gruparea poloneza Zawisza Bydgoszcz si se prezinta bine din punct de vedere fizic, astfel ca poate reprezenta o solutie viabila pentru atacul Stelei, mai ales ca transferul in Ekstraklasa a cazut. Ramane ca fotbalistul sa se inteleaga cu conducerea campioanei Romaniei, Costea fiind dispus sa-si duca la bun sfarsit contractul care se incheie in vara lui 2016.

Conditii pentru Luchin si Nicandro

Oficialii Stelei au ajuns deja la un acord cu Srdjan Luchin si asteapta ca fundasul sa-si oficializeze despartirea de gruparea bulgara Botev Plovdiv. S-a ajuns la un acord si pentru Nicandro Breeveld, insa mai ramane de stabilit cate procente dintr-un eventual transfer in strainatate vor obtine cei de la Pandurii Targu Jiu. Ultima tinta este Younes Hamza, dar tunisianul este cam scump pentru campioana Romaniei, astfel ca Galca insista pentru Costea.

 

author avatar
National
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger