AcasăSPORTNiculescu a pierdut primul meci la FED CUP. Belgia conduce cu 1-0

Niculescu a pierdut primul meci la FED CUP. Belgia conduce cu 1-0

Belgiencele conduc cu 1-0 infruntarea din cadrul primului tur al grupei Mondiale II a Fed Cup, dupa ce Monica Niculescu a pierdut infruntarea contra lui Kristen Flipkens.

Din pacate pentru Monica, primul meci disputat sambata la Sala Polivalenta, in fata suporterilor romani, nu a fost unul cu noroc pentru jucatoarea noastra, Niculescu parasind terenul invinsa, dupa 100 de minute, adversara sa castigand ambele seturi disputate, 6-3, 6-4.

Al doilea meci, in care Sorana Cirstea o intalneste pe Yanina Wickmayer, cel mai bine clasata sportiva din tabara belgiencelor in ierarhia WTA, adica ocupanta locului 60, e in plina desfasurare la aceasta ora, romanca cedand, din pacate, primul set.

Dupa cele doua meciuri ale zilei de sapmbata urmeaza confruntari si duminica, cand e programata inclusiv meciul de dublu, in care ar urma sa joace si Irina Begu. DETALII AICI.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
54 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger