Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Niculae vrea sa retraga Astra din campionat!

Niculae vrea sa retraga Astra din campionat!

Autor:

Incarcercat pentru o perioada de doi ani si jumatate, omul de afaceri Ioan Niculae intentioneaza sa se retraga definitiv din viata publica.

 

ioan niculaee Niculae vrea sa retraga Astra din campionat!

Astra lui Niculae poate ajunge istorie in fotbal

Iar primul pas in acest sens ar fi, se pare, trecerea Astrei Giurgiu intr-un con de umbra, mergand pana la disparitia echipei din fotbalul autohton! Prin apropiati, cel mai bogat roman i-a anuntat pe oficialii clubului ca va sista investitiile, iar fiecare jucator din lot este liber sa-si caute un alt angajament din vara incolo.
55311c2d95f9cf344c000000 Niculae vrea sa retraga Astra din campionat!Si asta nu este tot. Conform „sport.ro”, Ioan Niculae ar planui sa retraga Astra Giurgiu din campionat, ceea ce va echivala cu trimiterea echipei direct in Liga 2. Insa nici esalonul secund nu-l multumeste pe boss-ul Interagro, care tine mortis sa nu mai aiba cheltuieli de niciun fel cu fotbalul, drept pentru care drumul Astrei duce tinta spre faliment. Dupa modelul Unirea Urziceni, fosta campioana desfiintata de Dumitru Bucsaru imediat ce a incasat banii din participarea in grupele Ligii Campionilor.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!