AcasăRecomandariNicolita renunta la nationala pentru 650.000 de euro

Nicolita renunta la nationala pentru 650.000 de euro

Era considerat una dintre marile sperante ale lui Victor Piturca pentru preliminariile Campionatului European din 2016, dar fotbalistul a decis ca este momentul sa aleaga cu capul si nu cu sufletul.

Dupa trei ani in Franta, Nicolita (in galben) cauta o noua provocare

Banel Nicolita (29 de ani) a avut un sezon excelent in tricoul lui FC Nantes, imprumutat de la St. Etienne, si a devenit unul dintre cei mai curtati fotbalisti romani ai verii. S-a discutat despre posibilitatea de a ramane in Franta sau de a pleca in Italia ori in Turcia dar, in cele din urma, internationalul roman are mari sanse sa ajunga unde nici cu gandul nu gandea. Conform digisport.ro, Nicolita poate fi primul international roman care ajunge sa evolueze in Brazilia, fiind la un pas de a semna cu Internacional Porto Alegre. Campioana lumii din 2006, la nivel de cluburi, ii ofera 650.000 de euro pe sezon, dublu fata de cea mai buna oferta primita din Europa, iar Nicolita sustine ca a venit momentul sa aleaga banii in detrimentul echipei nationale. Este evident ca jucatorul nu va mai fi selectionat in special din cauza diferentei de fus orar. Nicolita ar calca, astfel, pe urmele unor nume celebre precum Ilie Dumitrescu sau Miodrag Belodedici, jucatori care, pe final de cariera, au ajuns sa joace in Mexic, in perioada 1996-1998. Daca mutarea se face, Nicolita, care momentan este liber de contract, ar ajunge sa colaboreze cu nume celebre precum antrenorul Abel Braga sau jucatorii Nelson Dida (fost la AC Milan), Juan dos Santos (fost la AS Roma), Andres D’Alessandro sau Wellington Paulista.

Si Stefan Radu schimba echipa

Nu numai Nicolita are sansa de a-si schimba echipa in perioada de mercato. Fundasul Stefan Radu s-a plictisit de aventura de la Lazio Roma si este gata sa dea capitala Italiei pentru Napoli, capitala regiunii Campania. Conform presei italiene, Stefan Radu ar urma sa ajunga la SSC Napoli la pachet cu goalkeeperul Federico Marchetti, gruparea antrenata de Rafa Benitez oferind 15 milioane de euro pentru cei doi jucatori.

 

author avatar
Cristi Ionita
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger