AcasăSPORTNicolae Grigore si Herea au plecat din cantonamentul Rapidului

Nicolae Grigore si Herea au plecat din cantonamentul Rapidului

In sase ani petrecuti la Rapid, Herea a devenit un adevarat idol pentru giulesteni

Rapid joaca vineri seara, la Medias, cu Gaz Metan, in etapa a 33-a a Ligii I la fotbal, insa giulestenii ar putea fi obligati sa joace fara doi dintre cei mai buni jucatori, Herea si Nicolae Grigore.

Nemultumiti de modul in care au fost tratati de Cristina Andronache, administratorul juridic al Rapidului, cei doi fotbalisti si-au luat „Adio” de la coechipieri si au anuntat ca parasesc gruparea din Giulesti.

Pentru ca administratorul juridic a pus falimentul Rapidului pe seama fotbalistilor, Herea si Nicolae Grigore au anuntat ca vor sa renunte la colaborarea cu gruparea din Giulesti.

Fotbalistii renunta la toti banii pe care ii au de incasat de la Rapid pentru sezonul 2012-2013, cu conditia ca giulestenii sa le dea drumul gratis.

„Eu, Nicolae Grigore, anunt public ca sunt dispus sa renunt la banii pe care clubul trebuia sa mi-i plateasca pentru opt luni! Si sa-mi fie reziliat contractul”, a declarat Grigore, conform digisport.ro, la plecarea de la Pro Rapid.

In asentimentul lui Grigore este si Herea, care a precizat ca „sunt sigur ca oricum Rapid nu-si permite sa plateasca asemenea salarii in Liga a doua”.

Herea si Grigore nu exclud posibilitatea sa se prezinte la meciul de la Medias, dar au precizat ca ei se vor decide abia vineri, in ziua jocului, si vor face deplasarea pe cont propriu.

Este putin probabil ca cei doi fotbalisti sa joace in meciul Rapid – Ceahlaul, din ultima etapa, mai ales in conditiile in care Marian Rada, antrenorul giulestenilor, a anuntat ca intentioneaza sa foloseasca juniorii.

author avatar
Cristi Ionita
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger