AcasăSPORTNicio surpriza! Dosarul Transferurilor s-a amanat, din nou

Nicio surpriza! Dosarul Transferurilor s-a amanat, din nou

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au amanat, pentru 4 noiembrie, luarea unei decizii in Dosarul Transferurilor.

Procesul ar fi trebuit sa se reia luni, 14 octombrie, la ora 14.00, dar s-a reluat cu o intarziere de circa trei ore fata de cea stabilita initial. Artizanul zilei a fost Ioan Becali, care a avut mai multe discutii colorate cu procurorul de caz, dar si cu o judecatoare.

In schimb, Jean Padureanu a pus la dispozitia magistratilor, prin avocatul sau, o expertiza medico-legala care sa arate ca sufera de mai multe boli ce nu-i permit prezenta la urmatoarele termene. Desi a precizat ca sufera, printre altele, de diabet si tulburari de concentrare, Padureanu a primit un raspuns negativ din partea instantei.

Prezent si el in fata magistratilor, fostul international Gica Popescu a precizat ca-si sustine declaratiile date in acest dosar, pana acum, nu recunoaste infractiunile de care este acuzat si anunta ca a jucat doar rolul de translator in transferurile in care a fost implicat.

Magistratii au decis amanarea deciziei pana pe 4 noiembrie.

author avatar
Cristi Ionita
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger