AcasăRecomandariNici macar titlul cucerit de Reghe nu l-a convins pe Gigi: "Ana,...

Nici macar titlul cucerit de Reghe nu l-a convins pe Gigi: „Ana, jucatorii tai nu-s buni de Steaua!”

Sotia antrenorului care a adus titlul in Ghencea dupa o pauza de sapte ani nu are voie sa propuna Stelei niciun jucator spre a fi achizitionat. „Sa faca afaceri cu alte cluburi!”, a ordonat Becali.

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf au drumuri diferite in plan profesional

Latifundiarul din Pipera vrea sa intareasca echipa pentru preliminariile Ligii Campionilor, dar nu cu jucatori propusi de Ana Maria Prodan. Decis sa nu faca nici macar o singura afacere cu sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf, Becali i-a transmis „sexy-impresarei” sa stea cat mai departe de clubul sau in aceasta vara. Lotul Stelei va fi completat cu fotbalisti descoperiti de Mihai Stoica si Daniel Stanciu, ultimul fiind adus in Ghencea pe post de „scouter”. Vizibil deranjata ca a fost data la o parte de finantator, A.M Prodan anunta, totusi, ca nu ea are de pierdut: „Am inteles ca nu putem colabora, ca Gigi Becali nu poate sa colaboreze cu mine oricat ar incerca. O sa vedem ce se va intampla. Daca el nu vrea ca Steaua si barbatul meu sa aiba cei mai buni jucatori, asta este. Dragoste cu sila nu se poate”.

Pe de alta parte, tehnicianul „militarilor” si-a exprimat dorinta de a continua sa pregateasca formatia si-n sezonul viitor, dar cu o conditie. „Daca patronul se tine de cuvant, cu siguranta ca voi fi la Steaua si la anul”, a declarat Reghecampf.

Liber la vanzari

Vlad Chiriches este vedeta incontestabila a lotului Stelei

Surprinzator, oficialii Stelei admit ca se gandesc sa renunte la cativa dintre cei mai in forma jucatori din lot. Primul vizat pentru un transfer in strainatate este Vlad Chiriches, fundas aflat in atentia mai multor cluburi europene. „In cazul in care vor fi oferte greu de refuzat, cum s-a spus despre Chiriches, eu nu vreau sa pun piedica niciunui jucator sa ajunga la o echipa mare”, a declarat Reghecampf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
741 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger