AcasăSPORTNici macar Bayern nu e atat de iubita in Germania!

Nici macar Bayern nu e atat de iubita in Germania!

Fanii Stelei fac spectacol la orice joc al favoritilor

Prima partida disputata de Steaua in 2015 nu va fi uitata prea usor, in primul rand de catre cei prezenti la Alicante, pe stadionul „Afonso Perez”.

Fanii Stelei fac spectacol la orice joc al favoritilor

In jur de 5.000 de spectatori au luat cu asalt arena gruparii Hercules la super-amicalul dintre Steaua Bucuresti si Borussia Dortmund. Romanii s-au dat in spectacol mai ales la finalul intalnirii, cand au invadat terenul de joc pentru a obtine o amintire de la favoriti, fie ea si o simpla fotografie. Luati prin surprindere de reactia fanilor, organizatorii meciului abia au reusit sa-i smulga pe stelisti din bratele infocatilor suporteri, Adi Popa fiind cel mai cautat jucator. Intr-un final, dupa ce s-a stins nocturna si au pornit aspersoarele, romanii s-au lasat dusi in afara stadionului, dar primind asigurari ca fotbalistii vor mai acorda autografe si in parcare, inainte sa se urce in autocar.
„Doamne, ce fani! Nici Bayern Munchen nu e atat de iubita in Germania!”, au exclamat ziaristii nemti prezenti la masa presei de pe „Afonso Perez”. Despre meci, aproape ca nici n-a mai contat victoria Borussiei (1-0), mai ales ca Steaua a etalat un joc modern si a dominat in buna parte din timp, lucru observat inclusiv de Marcel Raducanu. „Steaua a jucat mai bine, eu unul sunt dezamagit de Borussia. Daca Keseru dadea gol in minutul 4, ii bateam. Scorul e mincinos, noi am fost mai buni. Steaua nu a evoluat bine, ci foarte bine. Repet, am fost impresionat!”, a declarat fostul mare fotbalist roman, o legenda a clubului Borussia Dortmund.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger