AcasăSPORTNeymar face circ si nu-i pasa

Neymar face circ si nu-i pasa

Simulari jenante la superstarul Braziliei

Dupa ce a fost acuzat de simulari repetate la CM 2018, Neymar spune ca nu tine cont de criticile lansate la adresa sa, dupa partida  din optimile de finala cu Mexic (2-0), vedeta echipei Braziliei sustine ca sunt doar o tentativa in plus” pentru a-l „destabiliza”.

Simulari jenante la superstarul Braziliei

“Nu-mi pasa de critici, iar de cele din presa nici atat nu ma ocup. Eu nu am vorbit cu presa la ultimele doua meciuri, intrucat nu vreau polemici, prea multa lume se inflameaza. Nu vreau sa ma fac remarcat altfel decat pe teren, pentru ca sunt un jucator. (…) Progresez, stiam ca am nevoie de ritm si m-am simtit mai bine. Sunt foarte bucuros nu doar pentru mine, ci pentru toata echipa, pentru eforturile depuse. Trebuie sa invatam sa suferim. A fost un meci dificil, cunosteam calitatea adversarului, dar sunt fericit pentru victoria echipei”, a spus Neymar, care a si adus primul gol pentru “Selecao” (51), scorul final fiind stabilit de Roberto Firmino. Am pierdut foarte mult timp de joc din cauza unui singur jucator, din cauza arbitrajului care a oprit prea des meciul, pentru prea multe faulturi false, a  reactionat selectionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, cu trimitere la atitudinea lui Neymar in partida de la Samara, considerata drept “o rusine pentru fotbal”. Nici Tite, antrenorul Braziliei, nu s-a lasat mai prejos, afirmand ca jucatorii mexicani l-au calcat pe Neymar, care „a progresat sub aspectul emotivitatii”.

Real Madrid neaga oferta pentru starul Braziliei

Dupa ce jurnalistii de la TVE, televiziunea publica spaniola, au sustinut  ca Real Madrid a facut o oferta de 310 milioane de euro pentru PSG si i-a oferit lui Neymar un salariu de 45 de milioane de euro anual, plus un contract pe sapte ani, oficialii clubului madrilen au dezmintit informatia.  „Avand in vedere informatiile transmise de TVE cu privire la o presupusa oferta a lui Real Madrid pentru PSG si jucatorul sau Neymar, Real Madrid CF precizeaza ca aceasta informatie este complet falsa. Real Madrid nu a facut nicio oferta clubului PSG sau jucatorului”, se arata in comunicatul Realului.

author avatar
Bogdan Borcea
443 afisari

1 COMENTARIU

  1. Parerea fatului e ca Fifa trebuie sa implementeze cartonasul verde. Un astfel de cartonas trebuie acordat la antifotbal tragere de timp si smecherii echivalentul joc pasiv din handbal. Daca vedem mizeria facuta de Japonia, la primul cartonas verde nu e decat spaima terorii zmeificarii in joc ca daca vine al 2lea cartonas verde echipa pedepsita e sanctionata automat la masa verde cu un gol. Imediat daca pasivitatea antijoc sau smeckerie persista se poate trece la inca un sir nelimitat de cartonase verzi… Hihihi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger