AcasăSPORTNesu, transferat de la terapie intensiva

Nesu, transferat de la terapie intensiva

Medicii olandezi l-au transferat pe fundasul echipei FC Utrecht de la sectia de terapie intensiva a spitalului in care se afla internat, jucatorul roman neputand, in continuare, sa-si miste membrele.

Dupa doua saptamani in care a stat conenctat la aparate, fundasul roman a fost stabilizat, dar in continuare se afla in imposibilitate de a-si misca membrele. “Nu mai era necesar sa-l tinem la terapie intensiva. Starea lui Mihai este stabila. Inca nu-si poate misca mainile sau picioare, dar acum poate respira singur si se poate alimenta fara ajutorul aparatelor”, a spus Frank Hellemondt, medicul de la FC Utrecht.

Radoi, eliminat din Liga Campionilor

Al Hilal, echipa pentru care evolueaza fostul stelist Mirel Radoi, a fost eliminata inca din optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a pierdut, cu 3-1, meciul cu Al Ittihad Jeddah, o alta formatie din Arabia Saudita. Gazdele aveau 3-0 in minutul 60. Doua dintre golurile lui Al Ittihad au fost reusite de Nuno Assis, fost jucator la Vitoria Guimaraes si Benfica Lisabona. Mirel Radoi a fost integralist si a vazut un cartonas galben in minutul 72. Competitia este dominata de Coreea de Sud, care are trei echipe in sferturi: Jeonbuk Hyundai, Suwon Bluewings si FC Seul.

Rednic a luat cupa

Khazar Lankaran, formatia antrenata de Mircea Rednic, a castigat, pentru a treia oara in ultimii cinci ani, Cupa Azerbaidjanului la fotbal. In finala, Khazar s-a impus, cu 5-3, dupa executarea loviturilor de departajare, in disputa cu Inter Baku. Scorul a fost egal dupa 120 de minute, 1-1. Khazar a deschis scorul in primul minut al prelungirilor, prin Winston Parks, atacantul care apartine de Politehnica Timisoara. Formatia din Baku a egalat in minutul 110, prin internationalul leton Girt Karlsons, fost jucator in Olanda, la De Graafschap.

Chelsea, 50 de milioane pe Aguero

Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea Londra, este pe punctul de a face un nou transfer extravagant. Oligarhul rus scoate din buzunar 50 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile argentinianului Sergio Aguero, vedeta lui Atletico Madrid. Ginerele lui Maradona si-a manifestat dorinta de a face pasul catre un club mai important si a anuntat ca este dispus sa faca pereche in atacul lui Chelsea cu un alt atacant extrem de scump, Fernando Torres, jucator pe care londonezii au platit aproape 65 de milioane de euro.

author avatar
National
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger