AcasăSPORTNesu se misca

Nesu se misca

Mihaita Nesu se simte din ce in ce mai bine, medicul gruparii FC Utrecht, Frank van Hellemondt, anuntand ca romanul si-a miscat atat mana dreapta cat si piciorul drept.

“Faptul ca a inceput sa-si simta usor partea dreapta este cu siguranta o imbunatatire a situatiei sale. Medicii de la Spitalul UMC din Utrecht, ii pregatesc deja transferul la o clinica de recuperare din oras.

Petrolul, Concordia si FC Bihor, in Liga 1

Petrolul, Concordia  si FC Bihor vor insoti Ceahlaul in Liga 1, in urma rezultatelor inregistrate sambata in ultima etapa a stagiunii din Liga 2. Oradenii si-a asigurat accederea in prima divizie, pe teren, insa societatea care patroneaza FC Bihor se afla in insolventa, iar Comisia de Licentiere ar putea face un cadou Daciei Mioveni. Altfel, Petrolul revine in Liga 1 dupa o pauza de 7 ani.

Nunti si botezuri in fotbalul romanesc

Jucatorii din Liga 1 au avut timp sa-si organizeze nuntile si au laut cu asalt oficiile Starii Civile. Andrei Margaritescu (Dinamo) s-a casatorit, ieri, cu Diana Predica, la Pitesti, nasii fiind Catalin si Dana Munteanu. Dorin Goga (Poli Timisoara) a „semnat” contractul cu prietena sa, Bianca, fiind nasit de fostul sau coleg de la „U” Cluj, Bogdan Ungurusan. Mihai Dina l-a avut cavaler de onoare pe Florin Costea, la nunta sa cu Andra Baluica, iar presedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, si-a botezat fetita.

Liechtenstein, surpriza preliminariilor

Meciurile din preliminariile CE 2012, de vineri si simbata, au consemnat mai multe rezultate suprinzatoare. Cel mai tare deznodamant s-a inregistrat la Vaduz, Liechtenstein impunandu-se cu 2-0 in fata nationalei care ne-a umilit in urma cu doi ani la Cluj (Romania – Lituania 0-3). Echipa lui Zaugg au detonat o noua „bomba”, dupa acel 2-2 cu Portugalia, din 2006. Anglia s-a facut de ras pe teren propriu, in fata Elvetiei (scor 2-2), elevii lui Capello revenind abia dupa ce au fost condusi cu 0-2.

Rooney cel cu pleata-n vant

Atacantul lui Manchester United s-a internat intr-o clinica londoneza pentru a-si face un transplant de par. Rooney a apelat la aceasta varianta pentru ca “era frustrant sa fiu chel de la 25 de ani”. Jucatorul lui United, suspendat pentru meciul jucat de Anglia impotriva Elvetiei, a anuntat ca le va dezvalui cat de curand fanilor sai rezultatul operatiei, dar ca deocamdata scalpul sau este plin de zgarieturi si umflaturi.

author avatar
eNational
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger