AcasăSPORTNervi si bataie pe teren, dupa meciul Viitorul-Craiova. Hagi, impins de un...

Nervi si bataie pe teren, dupa meciul Viitorul-Craiova. Hagi, impins de un jucator din Banie (VIDEO)

Au fost tensiuni greu de trecut cu vederea la finele meciului care a adus echipa lui Hagi in fruntea clasamentului Ligii I. De altfel, „regele” insusi s-a trezit intr-o ipostaza la care nu doar ca nu se astepta, dar care l-a scos, pur si simplu, din sarite. Pe scurt fie spus, de la fotbal s-a trecut la un mix de box si K1, in care au ajuns sa concureze atat jucatorii, cat si membrii staff-ului tehnic.

Dupa cum a aratat statistica meciului, craiovenii au fost invinsi cu 2-0, la Viitorul acasa, gratie golurilor marcate in prima repriza, de Chitu si Hodorogea. Insa pe langa rezultatul favorabil constantenilor, de la partida de sambata seara au ramas si imagini cu un conflict iscat pe finalul infruntarii fotbalistice.

Inainte sa se intre la vestiare, unii dintre jucatorii aflati pe teren s-au luat la harta cu constantenii. Fostul capitan al Nationalei a intervenit la randul sau, fiind impins serios de catre Rambe, un tanar jucator din Insulele Capului Verde legitimat la echipa pregatita de Multescu si care, foarte probabil, in incaierarea iscata, nu si-a dat seama cu cine are de-a face. Tensiunile au degenerat, ajungandu-se la o imbranceala in toata regula, sanctionata de arbitru cu doua eliminari de pe teren – cate un jucator din fiecare tabara.

Dupa ce a iesit de pe gazon, antrenorul Viitorului a fost extrem de deranjat de reactia unor jucatori, lucru evident din imaginile difuzate de Digi Sport. „Au venit strainii in Romania, care ma injura (…) macar sa fie valorosi (…) la mine acasa?”, a reactionat Hagi, vizibil enervat.

De la ce a pornit conflictul si unde s-a ajuns, puteti vedea aici:

[youtube]yPXTOqdEVVQ[/youtube]

sursa foto/video: youtube/Digi Sport

206 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:isticioai_aana@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger