AcasăSPORTNervi dupa esecul de la Chiajna: Ioan Niculae desfiinteaza Astra

Nervi dupa esecul de la Chiajna: Ioan Niculae desfiinteaza Astra

Ioan Niculae s-a saturat sa finanteze Astra Giurgiu

Finantatorul Ioan Niculae si-a iesit din fire dupa meciul pierdut de echipa sa, Astra Giurgiu, la Chiajna, cu Concordia. „Imi e rusine sa numesc o astfel de formatie ca fiind a mea”, a tunat miliardarul.

Ioan Niculae s-a saturat sa finanteze Astra Giurgiu

A fost 1-3 cu o grupare primita in Liga 1 dupa inceperea campionatului, infrangere intr-atat de umilitoare incat Ioan Niculae a luat foc. Reactia violenta a patronului Astrei s-a indreptat impotriva tuturor, de la jucatori si antrenori pana la conducatori. „Imi e si rusine sa numesc o astfel de echipa ca fiind a mea. E o adunatura, asta nu e echipa de fotbal! Pare o echipa fara banca tehnica. Presedintele Dinu Gheorghe sa isi asume raspunderea, sa explice cei care sunt pusi acolo sa se ocupe de echipa. Am adus jucatori cu mari eforturi financiare, cred ca la salarii ne batem cu Steaua”, a tunat Niculae, care are si o „promisiune” pentru jucatori: „O sa propun ca fiecare component al lotului sa fie sanctionat cu 25% din salariu. Voi vedea cum e posibil sa iau aceasta decizie”. Nu este pentru prima data cand miliardarul de la Giurgiu are o asemenea reactie, in sezonul in curs criticandu-si constant jucatorii.

Esecul de la Chiajna (al doilea din acest sezon) lasa Astra la trei puncte in spatele liderului Steaua, campioana en-titre avand si un meci mai putin disputat decat gruparea de la Dunare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger