AcasăRecomandariNegoita vrea sa scape de Dinamo!

Negoita vrea sa scape de Dinamo!

Ramas unic investitor la FC Dinamo, afaceristul Ionut Negoita s-a convins dupa nici sase luni ca fotbalul este un business mult prea complicat pentru el.

Ionut Negoita

Deocamdata la stadiul de simplu zvon, in Liga 1 se aude ca actionariatul FC Dinamo va suferi modificari importante mai repede decat se asteptau fanii. Din cate se pare, Ionut Negoita si-a dat seama ca nu are puterea financiara sa sustina un club de fotbal, drept pentru care tatoneaza terenul in vederea cedarii echipei. Cel mai mult l-au speriat cheltuielile lunare cu salariile angajatilor (jucatori, antrenori, personal auxiliar), care se cifreaza la aproximativ 300.000 de euro, o suma deloc de neglijat in conditiile in care mai ai si cateva zeci de milioane de euro datorii la stat! De luat in seama sunt si problemele pe care FC Dinamo le are cu Clubul Sportiv, proprietarul bazei din Stefan cel Mare. Ultimul semnal primit dinspre CS a fost clar: curent electric taiat pentru neplata chiriei la stadionul de fotbal!

Nu in ultimul rand, reactia suporterilor n-a fost deloc cea asteptata de noul patronat de la Dinamo. Obisnuiti cu trofeele din perioada cand Cristi Borcea se ocupa de „caini”, ultrasii contesta vehement politica de austeritate implementata de Ionut Negoita si unchiul sau, Constantin Anghelache.

Flavius Stoican

„Stoican va fi noul Reghecampf”

„E baiat cuminte, de vestiar”, l-a caracterizat Giani Kirita pe noul antrenor de la Dinamo. De altfel, aceasta pare a fi singura calitate a lui Flavius Stoican (37 de ani), altfel antrenor de perspectiva, din care conducerea clubului spera sa iasa noul Reghecampf! „Este ambitios si respectuos, insa trebuie sa stie ca nu o sa-i fie usor sa reuseasca la un club de talia lui Dinamo. Varsta poate fi un handicap”, l-a avertizat fostul selectioner al „nationalei” de tineret, Emil Sandoi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger