AcasăSPORTNegoita il trimite pe Borcea la alta masa

Negoita il trimite pe Borcea la alta masa

Borcea, prezent pe "National Arena" la confruntarea cu Rapid

Noul actionar dinamovist, Ionut „Firefighter” Negoita nu a uitat divergentele avute cu fostul presedinte executiv din Stefan cel Mare. Dupa succesul realizat de Dinamo, 2-1 in derby-ul cu Rapid, oficialul s-a declarat impotriva revenirii „americanului” in actionariatul clubului.

Borcea, prezent pe "National Arena" la confruntarea cu Rapid

Daca anul trecut, pe vremea in care era actionar cu acte in regula la Dinamo, nu prea calca pe la meciurile echipei sale, fiind prins cu treburi la Miami, Cristi Borcea a regasit placerea pentru fotbal si este omniprezent la confruntarile „cainilor”. Se pare ca, din postura de fan, problemele medicale au disparut, iar fostul presedinte executiv se simte pe stadion ca pestele in apa. Cum saptamana trecuta au aparut unele zvonuri, potrivit carora jucatorii si-ar dori o revenire a lui Cristi Borcea in actionariatului clubului, la finalul partidei cu Rapid (scor 2-1), Ionut Negoita a tinut sa stinga focul. „Cum sa salveze Dinamo cand el a dus-o in situatia asta?!

Negoita nu accepta membri noi la club

Doar ce a plecat de aici! Stia foarte bine situatia clubului si a avut grija sa o stie toata lumea”, a declarat nervos Negoita. Totusi, cele doua „capetenii” au fost de acord intr-un singur sens: ambii sunt siguri ca Dinamo o sa invinga Steaua, in partida programata peste doua etape, tot pe „National Arena”.

author avatar
Sebastian Stan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger