AcasăRecomandariNegoita, cec de 6 milioane de euro

Negoita, cec de 6 milioane de euro

Actionarul clubului din “Stefan cel Mare” s-a plans, apropiatilor, ca a investit deja 10 milioane de euro in echipa, dar a uitat sa mentioneze si ca si-a scos o mare parte din investitie in vara.

Negoita nu-si face de cap, la Dinamo, pe banii lui

Aflata pe marginea prapastiei, Dinamo Bucuresti a primit o uriasa mana de ajutor din partea afaceristului Ionut Negoita, care a pompat, in ultimele luni, in jur de 10 milioane de euro intr-o echipa care a incheiat sezonul 2012-2013 abia pe locul al saselea. Evident, fratele lui Robert Negoita, primarul de la sectorul 3, nu a saracit peste noapte. Actionarul de la Dinamo a avut grija sa implementeze la echipa un management prin care sa reduca cheltuielile cat mai mult posibil. A renuntat la o parte din oameni, si-a delegat angajatii de la Hotelul RIN sa se ocupe si de echipa si a vandut tot ce a avut mai bun la nivel de jucatori. Astfel, Dinamo incheie campania de transferuri cu un profit de cel putin 2 milioane de euro, banii obtinuti din cedarile in Serie A ale lui Marius Alexe (Sassuolo Calcio) si Constantin Nica (Atalanta Bergamo).

In plus, Dinamo a obtinut in jur de 2,5 milioane de euro la imparteala drepturilor de televizare, ceea ce inseamna deja aproape jumatate din suma investita de Negoita. Iar planul afaceristului este departe de a se fi incheiat, patronul “cainilor” propunandu-si sa ajunga pe plus cat de curand. Aseara, Negoita mai astepta inca cel putin un milion de euro dintr-un eventual transfer al lui Dragos Grigore, la Hellas Verona, si 500.000 de euro de la Orange, principalul sponsor, suma incasata de Dinamo peste vara ajungand la un total de 6 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
711 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger