AcasăSPORTNegocieri pentru nationala la sprit!

Negocieri pentru nationala la sprit!

Cei doi s-au intalnit la o petrecere privata, reluand discutiile pentru preluarea echipei nationale, indiferent de rezultatul partidei cu Bosnia.

Mircea Sandu este omul care va desemna urmatorul selectioner al Romaniei (de numirea lui Razvan Lucescu s-a ocupat Ionut Lupescu) si demarat, in consecinta, negocierile cu doi tehnicieni, care se incadreaza in fisa postului: Gheorghe Hagi si Cosmin Olaroiu. Punctul final pentru Razvan Lucescu este meciul cu Bosnia, de la Bucuresti, de pe 3 iunie, iar Sandu trebuie sa se miste repede pentru a asigura continuitate la echipa. Cei doi nu ar veni la nationala pentru bani, dar ambii cer clauze asiguratorii, pentru a avea incredere ca nu vor fi „aruncati” peste bord la primul esec si dupa bunul plac al celor de la „Casa Fotbalului”.

„Nasu” l-a luat pe Oli pe piept

Potrivit stl.ro, Mircea Sandu si Cosmin Olaroiu s-au intalnit zilele trecute la un botez si au discutat conditiile in care tehnicianul ar putea prelua echipa nationala. Presedintele FRF a incercat sa-l imbuneze pe actualul antrenor al Stelei, dupa ce acesta din urma a acuzat faptul ca directorul FRF, Ionut Lupescu, l-a „lucrat” in trecut. Oferta a fost facuta, iar acum urmeaza raspunsul lui Oli. „Nasu” merge la doua capete si l-a contactat si pe Gica Hagi, care i-a transmis ca are cateva conditii pentru a reveni pe banca tehnica.

Lui Olaroiu s-a oferit postul lui Boloni

Cosmin Olaroiu nu mai ramane in Ghencea, chiar daca va reusi sa readuca trofeul Cupa Romaniei dupa 12 ani in vitrina Stelei. Pe langa ofertele din Emirate, pe care de altfel le-a si prezentat, Cosmin Olaroiu a fost contactat zilele trecute de trimisul patronului lui RC Lens, Gervais Martel, care i-a propus un proiect pe termen lung la echipa la care activeaza, inca, romanul Ladislau Boloni. Problema este ca Lens a retrogradat in Ligue 2, iar Olaroiu nu prea se impaca cu viitorul statut.

 

author avatar
Sebastian Stan
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger