AcasăRecomandariNasul Contra acuza arbitrii ca fac jocurile pentru echipa finului Reghecampf

Nasul Contra acuza arbitrii ca fac jocurile pentru echipa finului Reghecampf

Antrenorul formatiei Petrolul Ploiesti si-a iesit din fire dupa meciul pierdut la Medias, cu Gaz Metan, scor 0-1. Cosmin Contra a declarat ca o anumita formatie din Liga 1 este impinsa de la spate sa castige titlul, fiind evidenta aluzia la Steaua finului Laurentiu Reghecampf.

Cosmin Contra aplauda ajutorul acordat Stelei de arbitri
Laurentiu Reghecampf, socat de atacul nasului sau

Neinvins de un an in campionat, „Gurita” s-a simtit lucrat de Cristi Balaj in deplasarea de la Medias. De la reprosurile facute „centralului” baimarean, Cosmin Contra a ajuns la acuze de favoritism la adresa Stelei, desi s-a ferit sa pronunte numele formatiei pregatite de finul Laurentiu Reghecampf. „Sunt greseli intentionate ale arbitrilor de cateva etape incoace. Se fac jocurile pentru ca o anumita echipa sa cistige titlul”, a rabufnit tehnicianul Petrolului la conferinta de presa. Sambata, Sebastian Coltescu a facut praf meciul FC Vaslui – Steaua (scor 0-1), eliminand trei jucatori de la gazde, carora le-a refuzat si o lovitura de la 11 metri, in prima repriza, la scorul de 0-0! Dupa numai o zi, la Medias, Petrolul a fost invinsa de Gaz Metan printr-un „gol fantoma”, nici macar reluarile tv neputand demonstra daca mingea sutata de Vitinho a depasit sau nu linia portii.

Este pentru prima data cand fostul international iese la atac impotriva finului sau, mai cu seama ca relatia dintre cei doi parea una fara fisuri. De altfel, la negocierile purtate anul trecut cu oficialii Petrolului, Cosmin Contra a fost asistat de impresara Anamaria Prodan, sotia lui Reghecampf. De atunci, nu o data, aceasta a laudat munca depusa de fostul international la gruparea prahoveana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger