AcasăSPORT"Nasu'" Sandu e categoric: "Ma retrag in 2014!"

„Nasu'” Sandu e categoric: „Ma retrag in 2014!”

Mircea Sandu conduce FRF din august 1990

Liderul de la „Casa Fotbalului” isi pastreaza decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat. „Hagi sau Popescu imi pot lua locul”, sustine „Nasul”, care are, totusi, si o varianta de rezerva.

Mircea Sandu conduce FRF din august 1990

Deranjat de afirmatiile recente facute de Dumitru Dragomir, referitoare la ramanerea sa in fotoliul de presedinte al FRF in cazul in care nationala va merge la Mondialul din 2014, Mircea Sandu a tinut sa-l puna la respect pe seful LPF. „Nu este cazul sa mai candidez, nici macar daca echipa va merge in Brazilia. Pe aceasta cale, il rog pe Mitica sa nu mai vorbeasca in numele meu”, a declarat „Nasul”. Cat priveste numele succesorului sau, Sandu a nominalizat cei mai mari componenti ai „Generatiei de Aur”, dar nu s-a ferit sa anunte ca putem asista la o surpriza: „Nu stiu cine va fi succesorul meu, poate fi Hagi, poate fi Popescu, unul dintre baietii astia, care au adus glorie fotbalului romanesc. Sau, de ce nu, poate veni un manager care nu are treaba cu fotbalul”. Totusi, este greu de crezut ca un strain de fenomenul fotbal va fi votat/ acceptat la conducerea Federatiei de cele peste 300 de cluburi afiliate.

Tinteste un post in conducerea UEFA

Chiar daca nu va merge in Brazilia in calitate de presedinte al FRF, Mircea Sandu va fi prezent la Rio, dar din cu totul alte obligatii. Retragerea lui Sepp Blatter de la FIFA va duce la schimbarea conducerii si in cadrul UEFA, in conditiile in care francezul Michel Platini este ca si instalat in locul venerabilului elvetian. „Nasu'” Sandu nu tinteste fotoliul de presedinte al UEFA, surse din anturajul sau afirmand ca, mai degraba, romanul are sanse pentru a fi votat vicepresedinte. De altfel, chiar Mircea Sandu a vorbit despre ramanerea sa la Nyon: „Voi continua sa activez in conducerea UEFA. Sa va fereasca Dumnezeu fara mine acolo!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger